Tips, fakta och vägledning om mattor

Horredsmattan - fakta och tips

Horredsmattan är en västsvensk mattillverkare med säte i Horred, strax utanför Varberg. Företaget inriktar sig särskilt på plastmattor, men även handtuftade mattor och ryamattor finns i sortimentet.

Horredsmattan AB är – liksom Pappelina – en känd mattproducent där tonvikten ligger på att producera designmattor av plastliknande material. På Horredsmattan tillverkar man dessutom vävda mattor, liksom kombinerade plast- och textilmattor.

Populära mattor sedan 1950-talet

Horredsmattan är en populär mattillverkare som sålt mattor sedan 1950, då företaget grundades i Horred, en mindre ort belägen mellan Varberg och Borås. Företagets produktutbud finns tillgängligt på horredsmattan se. På hemsidan finns också information om de senaste nyheterna och trenderna för innevarande år, liksom säsongsanpassade mattor, typ julmattor. Däremot kan mattorna inte köpas direkt via horredsmattan se. Istället måste man använda sig av någon av de återförsäljare som listas på hemsidan. En del återförsäljare säljer produkter från Horredsmattan i nätbutiker.

Priserna varierar

Eftersom produkterna från Horredsmattan säljs av olika återförsäljare varierar priserna starkt. Ett råd är därför att använda någon prisjämförande hemsida, typ Pricerunner eller Kelkoo, för att hitta lägsta pris på den matta du är ute efter.